Paasontbijt bestellen

PaasontbijtPaasontbijt bestellen bij Brievenbusontbijt? Dat kan nu al. Pasen valt dit jaar op  zondag 4 en 5 april. Je kan er maar beter als de kippen bij zijn. Pasen begint lekker met een origineel Paasontbijt, thuisbezorgd voor zondag 4 april. Het ontbijt wordt per post verzonden en past door iedere brievenbus die aan de eisen van post.nl voldoet. Omdat er geen post bezorgd wordt op zondag versturen we de paasontbijtjes iets eerder. Op het ontbijtpakket zit een sticker met "openen op....".
Bij onze lekkere paasontbijtjes zit natuurlijk chocolade paaseitjes en een paasservetje. Jouw boodschap op een (paas) kaartje en wij verzenden.

Paasontbijt voor bedrijven

Ontbijtpakketje als zakelijk geschenk of ontbijt voor de thuiswerkers voor Pasen laten bezorgen? Dan kun je nu al het Paasontbijt bestellen en wordt alles goed geregeld. Klanten verrassen met een lekker brievenbuscadeautje of alle vrijwilligers bedanken. Iedereen wordt blij van zo'n attent ontbijtpakketje.
Met een smakelijk paasontbijt , geef je alle medewerkers en thuiswerkers een echte paasverrassing. Een doos vol met lekkers, van chocolade paaseitjes tot koffie en twee soorten thee, ontbijtkoek en roomboter. Natuurlijk ook bij het ontbijt een beschuitje met jam of Ardennerpaté.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt maakt er een gepersonaliseerd cadeautje van. Een smakelijk relatiegeschenk door de brievenbus. En wij doen er een kaart met jouw boodschap bij vanuit jouw organisatie, vereniging of bedrijf. Zodat de ontvanger weet van wie deze verrassing afkomstig is. Bedrijfslogo, flyer of kaartje met boodschap, we verzorgen dit graag voor jouw bedrijf!

Adressenlijst kan in Excel aangeleverd worden. Ook verzenden naar het buitenland is mogelijk.  Bijzondere wensen? Het team van Ontbijtservice Brievenbusontbijt denken graag creatief met je mee! Neem contact met ons op via mail of telefoon voor meer informatie over de mogelijkheden. Het is bij Ontbijtservice Brievenbusontbijt zo druk als bij de kippen voor Pasen, maar we nemen graag de tijd voor je.