Online vergaderen, tips en ontbijt

online vergaderenIn dit corona tijdperk werken veel meer mensen thuis en is het online vergaderen geblazen met Webex, Teams, Skype, Facetime of Zoom. En omdat veel mensen (deels) vanuit huis aan het werk zijn, kan digitaal vergaderen dé oplossing zijn om toch met elkaar te blijven communiceren. Want de grootste uitdaging als iedereen thuis werkt is wel om elkaar te zien en in contact te blijven!

En hoe maak je zo'n online vergadering, webinar of conference call nu nét even iets leuker? Samen rustig opstarten met een productieviteitsbooster in de vorm van een ontbijt natuurlijk!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het eerste maal van de dag. Het maal dat je dag zelfs kan bepalen, als het om productiviteit gaat.
Behalve dat het belangrijk is, is het ontbijt een gelegenheid op zich geworden. Bovendien is dit ontbijt is een smakelijke en originele ijsbreker om de online vergadering te openen.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt begrijpt dat een goede start van je dag kan zorgen voor optimale energie en prestaties. Met dit in gedachte bied Ontbijtservice Brievenbusontbijt bedrijven originele én lekkere ontbijten aan.
Of werknemers nu in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of bovenin Friesland wonen en voorzien moeten worden van een lekker ontbijt, de ontbijten worden per post verzonden in heel Nederland. We versturen de ontbijten ruim op tijd met een "openen op datum en tijdstip". Op deze manier kun je dus met alle collega's exact op hetzelfde moment ontbijten, hoe leuk is dat?!

Onze ontbijtpakketten bieden dus de mogelijkheid van een ontbijt te genieten waar en wanneer je maar wil.


Uit onderzoek is gebleken dat online  vergaderen door de corona crisis niet alleen een nood is, maar ook een deugd! Zo blijkt dat deelnemers in een digitale vergadering vaak sneller to-the-point komen. Met een lekker ontbijt van Brievenbusontbijt wordt het ook nog eens een leuke aangelegenheid!

Een paar tips voor een productieve online ontbijt meeting:

-Bereid de omgeving in beeld en werkplek voor
-Check voor de online vergadering begint je internetverbinding
-Kinderen thuis of luidruchtige huisdieren? Zorg voor een goede headset
-Hou rekening met licht van achter, daarmee wordt je een schaduw van jezelf
-Laat een ander goed uitspreken
-Waarschuw eventuele huisgenoten om kans op storen te voorkomen
-Wees vooral op tijd
-Kook ruimschoots water voor de koffie en thee bij het brievenbusontbijt
-Bordje en mes klaar leggen en eet smakelijk, proost, op een topvergadering!

Kijk op onze pagina "bedrijven" voor de mogelijkheden, zoals bedrijfslogo op de ontbijtdoos, kaartje met boodschap e.d..