Zakelijk ontbijt bestellen

zakelijk ontbijt bestellenZakelijk ontbijt bestellen bij Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Online vergaderen, ontbijtmeeting, hybride werken en toch samen ontbijten met al je collega's. Ook voor bedrijven wordt Brievenbusontbijt ingezet. Iedereen op dezelfde dag op het hetzelfde tijdstip met een lekker ontbijt. Klaar voor de ontbijtsessie. Het ontbijt wordt uitgerust met het logo in huisstijl en er kan een boodschap op de wenskaart geplaatst worden.

De ontbijtjes worden op tijd verzonden in heel Nederland. Op aanvraag ook naar het buitenland. De adressenlijst kan in Excel aangeleverd worden, geef een tekst of boodschap voor het kaartje door. Ontbijtservice Brievenbusontbijt doet de rest. Voor bedrijven kan dit op rekening, de factuur wordt per mail verzonden. Goed geregeld!

Een origineel brievenbusontbijt als relatiegeschenk of het bedrijf op ludieke manier onder de aandacht brengen? Bij Brievenbusontbijt is het ook mogelijk promotiemateriaal bij het ontbijt te voegen. Flyers, folders, als het maar in het doosje past kan het allemaal. Zonder bijkomende kosten, dat is onze service! Alles om een niet te vergeten indruk achter te laten.

Kerstviering met ontbijt, Paasontbijt met alle werknemers? Helaas kan samenkomen voor een Paasontbijt of kerstontbijt niet op dit moment. Met Ontbijtservice Brievenbusontbijt kan dat wél op afstand. Bovendien passen wij met speciale gelegenheden  het ontbijt feestelijk aan. Zo kun je thuis via Facetime, Zoom of Teams toch ontbijten met al je collega's tegelijk.

De ontbijten worden geleverd met uitsluitend A merk ontbijtproducten. Compleet met koffie, thee en sinaasappelsap. Beschuitjes en crackers, brownies, kaas en zoetwaren.  Verder zit er alles bij om  een lekker ontbijtje te kunnen eten.  Kleine wijzigingen in het menu kan natuurlijk in overleg. Zakelijk ontbijt bestellen? Bij Ontbijtservice Brievenbus dus!