Hybride werken met hybride ontbijt

Hybride werken met hybride ontbijtHybride werken met hybride ontbijt.
Door de coronacrisis waar we ons in bevinden is er een toename in digitaal, plaats- én tijdonafhankelijk werken. Het thuiswerken of het werken op afstand is steeds meer het nieuwe normaal gaan worden, ook ná de coronatijd.

Aanpassen dus, met onder andere online vergaderingen. Waar eerst ontbijtsessies aan de orde waren of een ontbijtbuffet klaarstond voor het hele bedrijf, stappen we over op videovergaderingen. En dat kan nu met Ontbijtservice Brievenbusontbijt! Een "hybride ontbijt" voor alle thuiswerkers op de nieuwe werkplek. Samen op hetzelfde tijdstip digitaal vergaderen met een lekker ontbijtje.

Het ontbijt wordt online besteld, geef tekst voor kaartje en bedrijfslogo door voor op de ontbijtdoos en het ontbijt wordt landelijk verzonden. Ontbijtservice voor slechts 15 euro incl. bezorgkosten! Snel, makkelijk en veilig door post.nl thuisbezorgd, door de brievenbus.

Iets te vieren op het werk? In plaats van met z'n allen aan de taart en koffie,  een origineel brievenbuscadeautje per post. Gevuld met uitsluitend A merk ontbijtproducten. Indien gewenst verwerken we het bedrijfslogo op de doos en kan er een gepersonaliseerd kaartje bij. Ontbijt zeker en vast op tijd in huis? Dan versturen we het eerder met een sticker "te openen op...."  op de doos.

Dus kun je nu met al je collega's, in heel Nederland, ontbijten via FaceTime, Zoom ontbijten of een lekker ontbijt met Teams. Een lekker ontbijt versturen naar het buitenland kan natuurlijk, na overleg.
Hybride werken, thuis, waar je goed, prettig en productief kunt (samen)werken, bellen én vergaderen mét Ontbijtservice Brievenbusontbijt!

Lekker ontbijt

Lekker Ontbijtje

lief ontbijt

Lief Ontbijtje