Verjaardagsontbijt, origineel brievenbuscadeautje

Persoonlijk een verjaardag ontbijt cadeau doen aan de jarige Jet of Job is met alle sociale beperkingen op dit moment lastig. Weinig verjaardagsbezoek dit jaar helaas. Maar Brievenbus ontbijt kan dat wel! Heb je een jarige zus in Rotterdam, een oma in Breda of een jarige collega die thuiswerkt in Utrecht? Geef dan een origineel en lekker ontbijtje cadeau. Ontbijtservice per post, veilig bezorgd, past in de brievenbus, contactloos dus. Een onverwacht brievenbuscadeautje op de deurmat.

 Je kunt kiezen uit een lekker of lief ontbijtje. De ontbijtjes zijn goed gevuld met een beschuitje,   brownie, kaas en jam. Ook sinaasappelsap en koffie en thee ontbreken niet. Met deze landelijke ontbijtservice kun je toch de jarige feliciteren met zijn/haar verjaardag. Je besteld een lekker of lief ontbijt, vult de tekst voor de verjaardagskaart in en wij verzenden het ontbijt in heel Nederland voor slechts 15 euro inclusief.

Is de jarige op zondag of maandag jarig? Dan wordt er geen post bezorgd door Post.nl. Bestel het ontbijt twee dagen van te voren, doen wij er een sticker op. Een sticker waarop vermeld wordt op welke datum het doosje geopend mag worden. Toch een verjaardag ontbijt op afstand met Brievenbusontbijt!