ontbijt cadeau kerstOntbijt cadeau met kerst, door de brievenbus...Afdeling planning heeft het er alweer druk mee in september. De meeste bedrijven houden namelijk september aan om de kerstdagen te plannen. Het regelen van relatiegeschenken. Evenals een attentie voor het personeel. Kerstontbijt  met z'n allen voor de vakantiesluiting van het bedrijf?

Bij Brievenbusontbijt zijn de eerste aanvragen al binnen. De originele ontbijtjes per post worden in grote aantallen besteld. Voor de thuiswerkers en geannuleerde kerstontbijten met collega's. Het hele bedrijf aan het ontbijt, maar dan thuis. Sommige ontbijten toch samen, op facetime. Dit jaar moeten we gewoon creatief zijn met het ontbijt!

Voor bedrijven is Brievenbusontbijt daarom ideaal! Een lekker en uniek brievenbuscadeautje contactloos thuisbezorgd per post. Het logo van het bedrijf kan verwerkt worden op het brievenbusdoosje. Een persoonlijke boodschap op een kerstkaart. Een uitgelezen kans om origineel je bedrijf onder de aandacht te brengen.

De ontbijten kunnen makkelijk online besteld worden De adressenlijst kan in Excel aangeleverd worden en wij doen de rest. Een ontbijt als leuke reclamestunt evenals een bedankje voor zakenrelaties.

Wil je zeker weten dat de ontbijten op tijd zijn? Kies dan een vroegere verzenddatum en vermeld wanneer het doosje geopend mag worden. Wij maken dit duidelijk door middel van een " te open op..." sticker op het ontbijt. 

Landelijke vestigingen of meerdere bedrijven in het land verrassen met ontbijt? Brievenbusontbijt verzend ontbijtservice in heel Nederland per post. Zo als gezegd, landelijke ontbijtservice dus!
Ontbijtservice Brievenbusontbijt voorziet een drukke Decembermaand. Hou dus goed je brievenbus in de gaten....
Facetime ontbijt