ontbijt-voor-bedrijven

Relatiegeschenk

Ontbijt als relatiegeschenk! Een origineel cadeau voor klant of medewerkers.


In plaats van het aloude Kerstpakket alle werknemers een origineel Brievenbusontbijt! Een verrassende indruk achter laten bij zakenrelaties? Stuur een leuk brievenbus ontbijt per post!

Hoe leuk is het wel om een ontbijt cadeau te geven aan de klant die een grote aankoop bij je deed of je een mooie opdracht gaf,  je jarige medewerkers, of aan de jarige partner van je medewerkers, of om een jubileum  of mijlpaal te vieren of op originele wijze een uitnodiging te versturen? Zeg het met een lekker ontbijtje! 

Aan het ontbijt hoef je helemaal niets te veranderen of toe te voegen om indruk te maken, maar als jij dat wilt verpakken wij het in stijl van jouw bedrijf. Inclusief logo, slogan en persoonlijke noot om het zo een extra persoonlijk tintje te geven. Ook het toevoegen van een gepersonaliseerde brief / kaart / coupon of boodschap kunnen we voor je uitvoeren.

Landelijke ontbijtservice bezorgt door Post.nl. Voor slechts 15 euro, inclusief bezorgkosten en persoonlijke wenskaart maak je een onvergetelijke indruk!

 

Op Rekening
Wil je als bedrijf betalen op rekening? Geen probleem, vul bij het bestellen de bedrijfsgegevens in en kies bij betaalwijze Overschrijving per bank. Negeer het bericht dat we pas verzenden na betaling. Dat bericht is bestemd voor particuliere bestellers. Gaat het om meerdere adressen? Neem dan via mail of telefoon even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mail ons
Heb je andere wensen? Mail naar
info@brievenbusontbijt.nl of bel 06-16688744 en je weet snel wat mogelijk is en wat het kost.

Relatiegeschenk, Ontbijtpakket in de brievenbus