ontbijt-voor-bedrijven

Relatiegeschenk

Ontbijt als relatiegeschenk

Hoe leuk is het wel om een ontbijt kado te geven aan de klant die een grote aankoop bij je deed of je een mooie opdracht gaf,  je jarige medewerkers, of aan de jarige partner van je medewerkers, of om een jubileum  of mijlpaal te vieren of op originele wijze een uitnodiging te versturen? Of enz. Wij kunnen zo nog wel even doorgaan, maar zelf weet je het best wat jìj met een ontbijtje zou willen zeggen. 

Ze zijn super lekker en vanwege het verrassingseffect zijn ze leuker dan bloemen
of een taart. Ook is het een stuk voordeliger en blijft de verrassing lang hangen.
 
De verrassingen zijn:  

  • een grappig doosje in de post 
  • de ontdekking van het ontbijt
  • het vinden van jouw persoonlijke boodschap
  • en dan ... het heerlijke genieten 
     

Aan het ontbijt hoef je helemaal niets te veranderen of toe te voegen om indruk te maken, maar als jij dat wilt verpakken wij het in stijl van jouw bedrijf. Inclusief logo, slogan en persoonlijke noot om het zo een extra persoonlijk tintje te geven. ook het toevoegen van een gepersonaliseerde brief / kaart / coupon of boodschap kunnen voor je uitvoeren.

 

Op Rekening
Wil je als bedrijf betalen op rekening? Geen probleem, vul bij het bestellen de bedrijfsgegevens in en kies bij betaalwijze Overschrijving per bank. Negeer het bericht dat we pas verzenden na betaling. Dat bericht is bestemd voor particuliere bestellers. Gaat het om meerdere adressen? neem dan via mail of telefoon even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mail ons
Heb je andere wensen? Mail naar
info@brievenbusontbijt.nl of bel Peter op 06-16688744 en je weet snel wat mogelijk is en wat het kost.