ontbijt-voor-bedrijven

Voor bedrijven

 

Facetime ontbijt, zoom ontbijt met je collega's thuis

Zakelijk ontbijt bestellen? Hoe leuk is het wel om een ontbijt cadeau te doen aan je jarige medewerker. Aan alle werknemers van het bedrijf om te bedanken voor hun inzet. Vergaderen met je collega's met een Facetimeontbijt of Zoom ontbijtje. Alle thuiswerkers tegelijk aan het ontbijt met videobellen. Aan die klant die een grote aankoop bij je deed of je een mooie opdracht gaf. Een jubileum te vieren of op originele wijze een uitnodiging te versturen? Een ludieke actie om in de picture te komen met jouw bedrijf. Of, of enz. Wij kunnen nog wel even doorgaan, maar je weet zelf het beste wat jìj met het ontbijtje zou willen zeggen of bereiken. 

Een lekker ontbijtje, gevuld met uitsluitend a merk kwaliteitsproducten. Een origineel relatiegeschenk om niet snel te vergeten! 

Het ontbijt is al compleet om indruk te maken. Jouw (bedrijfs) logo op de ontbijtdoos, visitekaartjes, reclamefolder, persoonlijke boodschap of promotiemateriaal toevoegen? Het kan allemaal bij Brievenbusontbijt. Bel of mail dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Op Rekening
Wil je als bedrijf betalen op rekening? Geen probleem, vul bij het bestellen de bedrijfsgegevens in en kies bij betaalwijze Overschrijving per bank. Negeer het bericht dat we pas verzenden na betaling. Dit bericht is bestemd voor onze particuliere klanten.

Mail ons
Heb je andere wensen? Mail naar
info@brievenbusontbijt.nl of bel 06-16688744 en je weet snel wat mogelijk is.

Zakelijk Ontbijt bestel je bij Ontbijtservice Brievenbusontbijt

Bestellingen voor december zien wij graag voor 20 november tegemoet i.v.m. kerstdrukte.