Ontbijtservice Limburg

Ontbijtservice Limburg

Ontbijtservice in Limburg is te bestellen bij Brievenbusontbijt.nl . De leukste, origineelste ontbijtservice per post, thuisbezorgd in heel Limburg. Kies een lekker ontbijt uit, vul de tekst in voor de wenskaart en wij verzenden het ontbijt voor maar 15 euro All in! Iemand een ontbijtservice door de brievenbus cadeau geven in Venlo, Roermond, Sittard, Weert of Venray? Bestel dan het originele brievenbusontbijt!

Ontbijt voor bedrijven in Limburg

Ontbijtservice in LimburgMet je collega's ontbijten, thuis online met Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Ontbijt per post verstuurd in heel Nederland. Het ontbijt past door iedere brievenbus. De ontbijtdoos wordt, indien gewenst, voorzien van het bedrijfslogo. De ontbijten worden ruimstreeks op tijd verstuurd naar alle medewerkers zodat iedereen het ontbijt op tijd in huis heeft. Zo start de ontbijtmeeting, ontbijtsessie of ontbijtvergadering samen met een lekker ontbijt.

Ook voor online evenementen, seminars, event en conference call is Ontbijtservice Brievenbus inzetbaar. Het enige wat we nodig hebben is de adressenlijst ( aangeleverd in Excel) van alle deelnemers, naam, onderwerp, logo van het event en wij zorgen voor een productieve start van de ochtend met ontbijt. Meer info voor bedrijven, klik hier

lief ontbijt

Lief Ontbijtje

Lekker ontbijt

Lekker Ontbijtje