Kerst ontbijt thuis bezorgd

Kerstontbijt bestellen

Kerstontbijt bestellenKerst ontbijt als Kerstcadeautje laten bezorgen? Een origineel en smakelijk cadeau onder de kerstboom. De Kerstontbijtjes worden per post verzonden in geheel Nederland. Post.nl bezorgt NIET tijdens de Kerstdagen. Het ontbijtpakket wordt daags voor de kerstdagen geleverd met de sticker "openen op eerste/tweede Kerstdag".

Een origineel Kerst ontbijt door de brievenbus, inclusief Kerstkaart met persoonlijke boodschap.Dit alles inclusief verzendkosten voor slechts 15 euro! Landelijke ontbijtservice. Dus of het ontbijt naar je tante in Breda, familie in Utrecht of je beste vriend in Friesland moet, het ontbijt komt overal in de brievenbus.

Kerstontbijt voor bedrijven

Kerstontbijt bestellen voor alle medewerkers, een vrolijke kerstgroet. Ook voor bedrijven verzorgen we het kerst ontbijt. De brievenbuspakketjes worden voorzien het bedrijfslogo en sticker met "openen op". Op de kerstkaart kan de de boodschap evenals het logo van het bedrijf. Verzending in heel Nederland en op aanvraag ook over de grens. Grote aantallen ontbijt kunnen tot eind november besteld worden. Een smakelijk brievenbuscadeautje om al het personeel origineel Fijne Feestdagen te wensen!

Maak een keuze uit de twee ontbijten. De ontbijten worden kosteloos aangevuld met kerstkransjes, kerstservetjes en kerstkaart.

lief ontbijt

Lief Ontbijtje

Lekker ontbijt

Lekker Ontbijtje