Vaderdag Ontbijt

 

Vaderdag ontbijt bestellen

Vaderdag ontbijt laten bezorgenEen Vaderdagontbijt op Vaderdag. De dag om vaders extra te verwennen met een lekker ontbijt. Speciaal voor deze dag hebben we twee lekkere ontbijten samengesteld.

Vaderdag ontbijt door de brievenbus. Een lekker ontbijt per post landelijk verzonden. Het ontbijt vinden vaders de leukste start van de speciale ochtend. Daarom is er voor deze gelegenheid een feestelijk ontbijt. Een uniek brievenbuscadeautje, speciaal voor hem. Een lekker ontbijtje samengesteld met A kwaliteitsmerken. 

Een origineel Vaderdagcadeau bestellen? En om vader extra te verwennen zit er een gratis wenskaart bij ieder ontbijt. De mooiste start van de dag met een Vaderdagontbijt op bed.

Of je vader nu in Amsterdam, Leeuwarden of uiterste puntje Zuid Limburg woont, wij bezorgen het Vaderdagontbijt in geheel Nederland. Verzonden met Post.nl. Post.nl bezorgt NIET op Zondag. Het originele ontbijt wordt daarom daags voor de zondag verzonden met de sticker "Op Vaderdag openen" op het ontbijtpakket.

Bestel hieronder het ontbijt 

Lekker Ontbijtje

Vaderdag ontbijt 1

Fruitig Ontbijtje

Vaderdag ontbijt 2