Vaderdag-ontbijt

Vaderdag Ontbijt

 

Ontbijt voor Vaderdag, de dag om vader extra te verwennen met een lekker vers ontbijt. Speciaal voor Vaderdag hebben we twee lekkere ontbijten samengesteld met ingrediënten van de beste A merken kwaliteit.

Vaderdag ontbijt door de brievenbus. Een lekker ontbijt per post landelijk verzonden. Het ontbijt vinden vaders de leukste start van Vaderdag. Daarom is er voor deze gelegenheid een Vaderdag ontbijt, een uniek brievenbuscadeautje speciaal voor hem. Een lekker ontbijtje samengesteld met a kwaliteitsmerken. 

Een origineel Vaderdag cadeau bestellen? En om vader extra te verwennen zit er een gratis Vaderdag wenskaart bij ieder ontbijt. Vaderdag, de mooiste start van de dag met een Vaderdag ontbijt op bed.

Of je vader nu in Amsterdam, Leeuwarden of uiterste puntje Zuid Limburg woont, wij bezorgen het Vaderdag ontbijt in geheel Nederland via Post.nl..Post.nl bezorgt NIET op Zondag. Het Vaderdag ontbijt wordt daags voor Vaderdag verzonden met de sticker "Op Vaderdag openen" op het ontbijtpakket.

Bestel hieronder het ontbijt voor Vaderdag!

Vaderdag Ontbijt

Lekker Ontbijtje

Vaderdag ontbijt 1

Fruitig Ontbijtje

Vaderdag ontbijt 4