Een feestelijk ontbijt voor Kerst!

Feestelijk kerst ontbijtTijd om een feestelijk ontbijt te bestellen. Voor de Kerstdagen wel te verstaan. Een Kerstontbijt dus.
September is net koud begonnen of de eerste bestelling van 80 kerstontbijten rolt binnen. September en oktober zijn bij uitstek de beste maanden voor bedrijven om een bestelling te plaatsen voor de o zo drukke decembermaand.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt voorziet werknemers, medewerkers, personeelsverenigingen door heel Nederland van een lekker ontbijt. Thuisbezorgd door de brievenbus, dus je hoeft niet eens thuis te zijn wanneer het Kerst ontbijt, ruim op tijd, op de deurmat ligt.

Het feestelijk ontbijt wordt voorzien van een gepersonaliseerd kerstkaartje met logo. Ook op de ontbijtdoos wordt, desgewenst, het bedrijfslogo verwerkt. Zo is het voor de ontvanger direct duidelijk van wie dit smakelijk brievenbuscadeautje afkomstig is. Kerstkransjes en kerstservetjes bij het ontbijt en het is een originele attentie of relatiegeschenk.

Hoe ontbijt bestellen?

 Via de mail kan de bestelling geplaatst worden. Aantal, eventueel werknemers in het buitenland, met al die informatie gaan wij aan de slag. Adressenbestand kan in Excel aangeleverd worden. Bedrijfslogo kan op de ontbijtdoos en kan ook op het kerstkaartje verwerkt worden, dit valt allemaal onder onze service.

Meerdere filialen, kantoren of winkelketen in verschillende provincies? Het ontbijt wordt thuisbezorgd vanaf Zeeland, Limburg tot en met Friesland en Utrecht, landelijke ontbijtservice per post dus. Ontbijt naar het buitenland sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Ontbijtservice Brievenbusontbijt hanteert hiervoor de actuele verzendkosten en wordt dit berekend.

Wanneer ontbijt bestellen?

Voor grote aantallen raden we aan zo spoedig mogelijk te bestellen. Bestellingen voor kerst ontbijten nemen wij tot 30 november aan indien wij nog niet uitverkocht zijn. Daarna gaat Ontbijtservice Brievenbusontbijt met alle zorg en liefde met de ontbijten aan de slag.