Ontbijtje voor Vaderdag

vaderdag ontbijt bestellenEen vaderdag ontbijt bestellen, per post besteld, is een origineel brievenbuscadeautje! Of je nu een lieve, stoere, sportieve, zorgzame of grappige, handige vader hebt, ze hebben één ding gemeen. Een vaderdag ontbijt gaat er 's morgens altijd in. We hebben voor vaderdag twee ontbijten samengesteld. Bij beiden ontbijten doen wij een zakje hartjes snoepjes met vaderdag sticker en en een vaderdag kaartje met jouw boodschap.

Of je vader, bonuspappa, opa nu in RotterdamAmsterdam of Zwolle woont, Ontbijtservice Brievenbusontbijt verzend het ontbijt landelijk. Alle vaders in Nederland beginnen vaderdag met een lekker ontbijtje op bed.

Ga je zelf niet op visite en wil je toch laten weten dat je aan hem denkt? Of is je broer net vader geworden en is dit zijn eerste vaderdag? Laat dan een lief of lekker ontbijtje bezorgen door Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Kies één van de twee vaderdag ontbijten. Schrijf een boodschap voor het kaartje en wij verzenden het originele vaderdagcadeautje door heel Nederland. Een smakelijk brievenbuscadeautje!

De ontbijten worden per post verzonden met Postnl. Omdat Postnl NIET op zondag bezorgt verzenden wij het ontbijt eerder doordeweeks. Op het ontbijtpakketje komt een sticker met "openen op vaderdag" . Zo zijn wij en jij er zeker van dat vaderdag toch een smakelijke start maakt.