Moederdag ontbijt laten bezorgen

moederdag ontbijt laten bezorgenOf je nu een lieve, gekke, sportieve, zorgzame of grappige moeder hebt, ze hebben één ding gemeen. Een moederdag ontbijt gaat er altijd in. We hebben voor Moederdag twee ontbijten samengesteld. Bij beiden ontbijten doen wij een zakje hartjes snoepjes met moederdag sticker en en een moederdag wenskaart.

En of je moeder, oma, zus nu in Den Haag, Arnhem of Venlo woont, Ontbijtservice Brievenbusontbijt verzend het ontbijt landelijk. Alle moeders in Nederland kunnen moederdag beginnen met een lekker ontbijt op bed.

Kun je zelf niet op visite en wil je toch laten weten dat je aan haar denkt? Of is je zus net moeder geworden en is dit haar eerste Moederdag? Laat dan een lief of lekker ontbijtje bezorgen door Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Kies één van de twee Moederdag ontbijten. Vul de tekst voor de wenskaart in en wij verzenden het originele Moederdagcadeautje door heel Nederland. Een smakelijk brievenbuscadeautje!

De ontbijten worden per post verzonden met Post.nl. Omdat deze NIET op zondag bezorgen versturen wij het ontbijt eerder. Op het ontbijtpakket plakken wij een sticker met "openen op Moederdag" . Zo zijn wij en jij er zeker van dat Moederdag een smakelijke start maakt.