Personeelsvereniging organiseert ontbijt

personeelsvereniging ontbijtWat kan een personeelsvereniging organiseren op dit moment? Omdat er momenteel een lockdown is, wil niet zeggen dat personeel geen behoefte heeft een aan een aardigheidje. Integendeel, juist nu is er behoefte aan afleiding en sociaal contact. Maar er is zo weinig mogelijk op het moment. Wat kun je nog wel organiseren voor het personeel tijdens deze corona periode?

Geen personeelsuitjes, niet samen sporten, geen workshops, helaas.
Maar wat wél kan is samen ontbijten. Een online ontbijt natuurlijk! Van Ontbijtservice Brievenbusontbijt. Organiseer met jouw personeelsvereniging een gezamenlijk ontbijt. D.m.v. video bellen, FaceTime, ZOOM, mogelijkheden ten over.

Of medewerkers nu in Amsterdam, Utrecht of in Friesland wonen, wij verzenden het ontbijt in heel Nederland. 
Kies een datum en tijd voor het ontbijt. Lever de adressenlijst in Excel bij ons aan.  Wij printen de datum en te openen tijdstip en het bedrijfslogo op de ontbijtdoos. De ontbijten worden ruim op tijd per post verzonden. Zo heeft iedereen een origineel en lekker ontbijt in huis.

Natuurlijk kijken we er naar uit om fysiek er weer op uit te trekken in groepsverband en leuke activiteiten met elkaar te organiseren. Maar met dit leuke ontbijtje door de brievenbus laat je weten  dat er aan ze gedacht wordt. Met een online ontbijt afspraak met z'n allen heb je toch op een ludieke manier even contact.

Wil je Ontbijtservice Brievenbusontbijt inzetten voor jouw personeelsvereniging? Wil je meer informatie over wat we voor jullie kunnen betekenen of heb je zelf ideeën of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch op 0616688744 of via de mail info@brievenbusontbijt.nl. Maken we er toch een feestje van!