Online evenement met ontbijt

online evenement ontbijtEvents, evenementen, webinars, conferentie, op dit moment gebeurd het online. Waar voorheen veel gebruik gemaakt werd van cateringbedrijven is dit nu even niet mogelijk. Ontbijtservice Brievenbusontbijt zorgt wél voor ontbijt bij alle (online)deelnemers van het virtual event!

Ontbijt per post thuisbezorgd in heel Nederland. Wij verzenden de ontbijtpakketten ruim op tijd zodat iedereen tegelijk kan starten met een lekker ontbijt. De brievenbusdozen worden voorzien van bedrijfslogo, onderwerp evenement, boodschap op een kaartje in stijl van de online bijeenkomst.

Tijdens een fysiek evenement heb je te maken met een maximaal aantal bezoekers per locatie. Online geldt die limiet niet, je bereik is eindeloos. Tijdens online evenementen kun je een grotere groep mensen aanspreken dan je gewoonlijk zou doen. Maar hoe maak je het aantrekkelijk om toch vanuit huis deel te nemen? Hoe hang je op afstand toch bij je potentiële volger dat slingertje op? Met een origineel brievenbuscadeautje in de vorm van ontbijt!

Een evenement 's morgens vroeg wordt vaak gebruikt om een lancering of een belangrijke aankondiging te presenteren. Dit format is ideaal als je een zakelijk publiek willen bereiken. Efficient en doeltreffend voor diegenen die niet in staat zijn om een evenement bij te wonen tijdens of na kantooruren. Om zo'n vroeg tijdstip aantrekkelijker te maken om deel te nemen, trek je je doelgroep over de streep met een lekker ontbijt.

Maak een aanmeld pagina voor jouw event, verzamel de adressen van jouw deelnemers en lever de adressen in Excel bestand aan. Wij zorgen dat jouw online evenement start met iedereen aan het ontbijt.

Maak, in de vorm van een brievenbusontbijt, een prikkelende uitnodiging. Wij zorgen dat de praktische informatie in één oogopslag duidelijk is voor de doelgroep. Op de ontbijtdoos de titel van het event, de datum, locatie en het tijdstip. Moet het publiek zich aanmelden voor het event? Een kaartje bij het ontbijt met deze informatie inclusief de link naar de plek waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

Online is nu dé manier om je evenement, seminar, bijeenkomst of vergadering door te laten gaan en kennis en inspiratie te blijven delen met elkaar. Een waarmee begin je de ochtend leuker dan met een origineel en gezamenlijk ontbijt van Ontbijtservice Brievenbusontbijt.

Neem contact met ons op, wij staan klaar!