Over ons


Een uniek brievenbuscadeautje om op te eten!

BrievenbuscadeautjeOntbijtservice Brievenbusontbijt levert originele ontbijten in heel Nederland. De ontbijten worden met Post.nl verzonden en passen door iedere brievenbus die aan de eisen van Post.nl voldoet. Met speciale feestdagen als Moederdag, Valentijnsdag of Pasen maken wij de ontbijten extra feestelijk. Kosteloos, als service.

Ontbijtservice Brievenbusontbijt werkt ook voor bedrijven. Of het nu om 10 ontbijten gaat of 600, wij zorgen dat het goed geregeld is. De grafische afdeling gaat aan de slag met het bedrijfslogo voor op de ontbijtdozen. De kaart met boodschap of mededeling bij het ontbijt wordt voorzien van de huisstijl van het bedrijf. Zo wordt een ontbijt een gepersonaliseerd ontbijt.

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, het ideale moment om voor iemand de dag een goede start te geven en te verrassen. Wat is dan leuker om iemand een heerlijk  ontbijt cadeau te doen van brievenbusontbijt.nl. Ieder ontbijt wat wij leveren is gevuld met de hoogste kwaliteit ingrediĆ«nten en daar geven wij ook garantie op.

Ontbijt bezorgen wij in heel Nederland via Post.nl.
Wij werken met een verzend datum in plaats van een bezorg datum. Post.nl bezorgt onze ontbijtjes in 95% van de gevallen de volgende dag maar soms zit er een weekend tussen. Als je de gewenste verzend datum kiest dan hebben we een afspraak en kan u zelf bepalen wanneer het ontbijtje moet aankomen. Post.nl bezorgt echter niet op zondag en maandag. Wij adviseren dan de donderdag of vrijdag ervoor te kiezen om te laten verzenden. Je kan tijdens het bestellen kiezen om de tekst "openen op ...dag" en datum op de verpakking te laten zetten zodat jouw verrassing op het juiste moment wordt geopend.